Skal vi skabe fremtiden eller vente på den?

Om kort tid mangler vi over 30.000 ingeniører og cand. scient'er, hvis vi ikke gør noget.

Så det gør vi.

BOCCA skal hjælpe Ingeniørforeningen (IDA) med at styrke fokus på naturvidenskab - til glæde for os alle. Faktisk er vores fremtidige velstand på spil. En ny bevægelse, 'Engineer the future', har set dagens lys - bevægelsen er et samarbejde mellem virksomheder, uddannelsesinstitutioner og organisationer. Og BOCCA som kommunikationsbureau.

Der skal mere end en kampagne til

BOCCA skal i løbet af en 3-årig periode hjælpe med at udvikle kommunikationen fra Engineer the future. Den omfatter både interne og eksterne initiativer og henvender sig til både eksisterende og potentielle ingeniører og ligesindede - foruden politikere og den helt almindelige dansker. Hvis holdningen til ingeniørerne og andre naturvidenskabeligt uddannede skal drejes, skal indsatsen nå helt ud til middagsbordene. Omfanget af indsatsen afhænger af tilslutningen, der vokser løbende.

'Engineer the future' går i luften her i forsommeren. Vi vender tilbage, når de første konkrete eksempler på arbejde ser dagens lys.

http://engineerthefuture.dk/